Den forbandede kærlighed - 14 fortællinger om homoseksuelle og kulturel mangfoldighed

 

 

 

 

 

 Indledning
 Indholdsfortegnelse
 Fortællinger
 Fakta
Lærervejledning
Arbejde med en fortælling
Arbejde med et tema
Kulturtema - kloden rundt
Forfatterne
Fotos
Rulletekster
Faglitteratur
Skønlitteratur
Film
Radio og lyd
Danske foreninger m.v.
Udenlandske foreninger
Rådgivninger
Mødesteder, cafeer m.m.
Chat, dating, magasiner ...

Chat, dating, nyhedsmagasiner m.m.

www.boyfriend.dk
Netsted for homoseksuelle. Med chat og kontaktprofiler. På siden findes et stort net af ’lounges’, interessefællesskaber, hvor brugerne kan diskutere med hinanden.

www.ungdomsgruppen.dk
Hjemmeside side for unge lesbiske, bøsser og biseksuelle samt familie og venner, der vil vide mere. Gode råd om at springe ud.

www.wenuz.dk
Netmødested for kvinder, hvor nye kærester kan findes og venskaber kan opstå. Bag Wenuz.dk står kvindelige kræfter, som vil skabe et fristed på nettet, hvor lesbiske og biseksuelle kvinder kan mødes. Mænd har absolut ingen adgang.

www.ofir.dk
En dansk chat med flere geografisk bestemte rum for både bøsser og lesbiske. Bemærk at pigerummene desværre også besøges af mange mænd der ønsker at "møde et lesbisk par eller en bi kvinde" osv, og evt kan udgive sig for noget andet, end de er. Men der er altså også mange piger og kvinder at chatte med.

www.dating.dk
Netmødested!

www.panbladet.dk
Udgives af Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske, både som hjemmeside og papirmagasin. Udgives en gang om måneden.

www.homotropolis.dk
Webmagasin og websted for bøsser og lesbiske. Med nyheder om film, teater, livsstil, politik.

www.outandabout.dk
Magasin målrettet mod det københavnske homomiljø. Udkommer 12 gange om året og er gratis. Kan fås på homosteder i bl.a. København, Århus, Aalborg, Odense, Kolding og Svendborg

www.frankly-magazine.com
FRANKLY er Danmarks eksklusive homomagasin. Distribueres via caféer, barer, tøjbutikker m.fl. i København, Århus, odense og flere steder i Sydsverige. Artikler om hverdagsemner, kendte, mode og shopping - alt behandlet med en homoseksuel vinkel. FRANKLY udkommer hveranden måned

www.homospot.dk
Netmødested og indeholder diverse relevante informationer for bøsser.

www.kristenoghomo.dk
Hjemmeside for et netværk af unge kristne lesbiske, bøsser og biseksuelle. Netværket holder møder og weekendarrangementer i Århus og København. På deres hjemmeside kan du læse personlige beretninger fra nogle af netværkets medlemmer. Du kan deltage anonymt i netværkets aktiviteteter.