Den forbandede kærlighed - 14 fortællinger om homoseksuelle og kulturel mangfoldighed

 

 

 

 

 

 Indledning
 Indholdsfortegnelse
 Fortællinger
 Fakta
Lærervejledning
Arbejde med en fortælling
Arbejde med et tema
Kulturtema - kloden rundt
Forfatterne
Fotos
Rulletekster
Faglitteratur
Skønlitteratur
Film
Radio og lyd
Danske foreninger m.v.
Udenlandske foreninger
Rådgivninger
Mødesteder, cafeer m.m.
Chat, dating, magasiner ...

Forfatterne

Marianne Nøhr Larsen (f. 1963) er uddannet antropolog og arbejder som forfatter, konsulent og foredragsholder med speciale i kulturmøde, integration og etniske minoritetspiger. Har bl.a. opbygget et netværk af pigeklubber for etniske minoriteter. Har skrevet diverse fagbøger og artikler om integration, bl.a. ”To ristede med Pita” om danskhed (CDR-Forlag 1999), ”Elsker – elsker ikke” om arrangerede ægteskaber (CDR Forlag 2000) og ”De små Oprør. Tanker og metoder i arbejdet med minoritetspiger” (Aarhus Universitetsforlag, 2004). Har rejst i Asien og Caraibien.

Malene Fenger-Grøndahl (f. 1976) er uddannet journalist og arbejder freelance som journalist, forfatter og foredragsholder med speciale i etniske minoriteter og integration. Er forfatter og medforfatter til en række fag-, debat- og rejsebøger om flygtninge, integration og Mellemøsten, bl.a. ”Flygtningenes danmarkshistorie 1954-2004” (Aarhus Universitetsforlag, 2004) og undervisningsmateriale om samme emner. Udgav i 2006 bogen ”Sigøjnere – 1000 år på kanten af Europa” (Aarhus Universitetsforlag) og er ved at færdiggøre en børnebog om verdens store religioner. Har rejst i Mellemøsten, Asien og Europa og lavet avis- og magasinartikler og radioindslag fra sine rejser.

De to forfattere er begge tilknyttet Center for Integration og har tidligere lavet mindre projekter sammen. ”Den forbandede kærlighed” er deres første større fælles projekt. Begge forfattere holder foredrag med udgangspunkt i bogen.